Restaurant Edwart in De Haan
  • Home
  • Over ons
  • Menu
  • Menukaart
  • Reserveren en cadeaubon
  • Onze wijnkaart
  • Nieuws
  • Contact
  • Foto's

Menukaart

Voorgerechten

Rijkelijke vissoep met rouille en toast                                    15,00 €
Wilde scampi - zoetzuur - KOKOS                                                  18.00 €
Huisbereide kroketjes van garnalen                                         19.00 €
gelakte spareribs op lage temp. gegaard                                 18.00 €

​

Hoofdgerechten

Visgerechten

rijkele verse Bouillabaisse van de chef                                     32.00 €
filet van koolvis - peterseliekorst- mosterd                          28.00 €
vers vispannetje in de oven bereid                                                29.00 €
Vissuggesties volgens marktaanbod 


 

Vleesgerechten

Filet mignon - verse frietjes - slaatje                                           32,00 €
pepersaus - béarnaise - champignonsaus
Filet Limousin "truffelsaus"- ganzelever*                                  36.00 € / 46,00 €*
kalfsblanquette op klassieke wijze                                              29,00 €
Vleessuggesties volgens marktaanbod



                                                  ********************************

3- gangen marktmenu                                                                                          54,00€

Suggesties

Carte Blanche vis / vlees                                                                                      34,00€

Carte Blanche voorgerecht + hoofdgerecht                                           48,00€


Diverse suggesties volgens marktaanbod

​
                                                         

Uitgebreide drankenkaart 
oa Wijnen vanaf 28€ per fles tem 54€ per fles, cava 8€glas , frisdranken 3€-5,5€, bieren 3,5€-6€

Chef Bernard Patrouille staat nog altijd zelf (en alleen) achter zijn fornuis.
Dus bij drukte doen wij een beroep op Uw geduld. Het loont de moeite.....
U wordt hiervoor beloond met een hapje vooraf.

Omdat wij alles vers bereiden, vragen wij u uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per tafel


Vanaf 8 personen vragen wij u te opteren voor de menu zodat wij u een optimale kwaliteit en service kunnen bieden. 




Powered by Create your own unique website with customizable templates.