Voorgerechten
Rijkelijke vissoep met rouille en toast 15,00 €
Wilde scampi - zoetzuur - KOKOS 18.00 €
Huisbereide kroketjes van garnalen 19.00 €
gelakte spareribs op lage temp. gegaard 18.00 €
Hoofdgerechten
Visgerechten
rijkele verse Bouillabaisse van de chef 32.00 €
filet van koolvis - peterseliekorst- mosterd 28.00 €
vers vispannetje in de oven bereid 29.00 €
Vissuggesties volgens marktaanbod
Vleesgerechten
Filet mignon - verse frietjes - slaatje 32,00 €
pepersaus - béarnaise - champignonsaus
Filet Limousin "truffelsaus"- ganzelever* 36.00 € / 46,00 €*
kalfsblanquette op klassieke wijze 29,00 €
Vleessuggesties volgens marktaanbod
********************************
3- gangen marktmenu 54,00€
Suggesties
Carte Blanche vis / vlees 34,00€
Carte Blanche voorgerecht + hoofdgerecht 48,00€
Diverse suggesties volgens marktaanbod
Uitgebreide drankenkaart
oa Wijnen vanaf 28€ per fles tem 54€ per fles, cava 8€glas , frisdranken 3€-5,5€, bieren 3,5€-6€
Chef Bernard Patrouille staat nog altijd zelf (en alleen) achter zijn fornuis.
Dus bij drukte doen wij een beroep op Uw geduld. Het loont de moeite.....
U wordt hiervoor beloond met een hapje vooraf.
Omdat wij alles vers bereiden, vragen wij u uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per tafel
Vanaf 8 personen vragen wij u te opteren voor de menu zodat wij u een optimale kwaliteit en service kunnen bieden.
Dus bij drukte doen wij een beroep op Uw geduld. Het loont de moeite.....
U wordt hiervoor beloond met een hapje vooraf.
Omdat wij alles vers bereiden, vragen wij u uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per tafel
Vanaf 8 personen vragen wij u te opteren voor de menu zodat wij u een optimale kwaliteit en service kunnen bieden.