Voorgerechten
Rijkelijke vissoep met rouille en toast 14,00 €
Wilde scampi - zoetzuur - KOKOS 17.00 €
Huisbereide kroketjes van garnalen 17.00 €
gelakte spareribs op lage temp. gegaard 17.00 €
Gravlax - dille - zure room 17,00 €
Hoofdgerechten
Visgerechten
rijkele verse Bouillabaisse van de chef 30.00 €
filet van koolvis - peterseliekorst- mosterd 28.00 €
vers vispannetje in de oven bereid 29.00 €
Vissuggesties volgens marktaanbod
Vleesgerechten
Filet mignon - verse frietjes - slaatje 28,50 €
pepersaus - béarnaise - champignonsaus
Filet Limousin "truffelsaus"- ganzelever* 32.00 € / 37,00 €*
kalfsblanquette op klassieke wijze 27,00 €
Boeuf bourgignon 26.00 €
Vleessuggesties volgens marktaanbod
********************************
3- gangen marktmenu 46,,00€
Suggesties
Carte Blanche vis / vlees 29,00€
Carte Blanche voorgerecht + hoofdgerecht 42,00€
Diverse suggesties volgens marktaanbod
Uitgebreide drankenkaart
oa Wijnen vanaf 24€ per fles tem 45€ per fles, cava 7€glas / 32€fles , frisdranken 3€-5,5€, bieren 3,4€-6€
Chef Bernard Patrouille staat nog altijd zelf (en alleen) achter zijn fornuis.
Dus bij drukte doen wij een beroep op Uw geduld. Het loont de moeite.....
U wordt hiervoor beloond met een hapje vooraf.
Omdat wij alles vers bereiden, vragen wij u uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per tafel
Vanaf 8 personen vragen wij u te opteren voor de menu zodat wij u een optimale kwaliteit en service kunnen bieden.
Dus bij drukte doen wij een beroep op Uw geduld. Het loont de moeite.....
U wordt hiervoor beloond met een hapje vooraf.
Omdat wij alles vers bereiden, vragen wij u uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per tafel
Vanaf 8 personen vragen wij u te opteren voor de menu zodat wij u een optimale kwaliteit en service kunnen bieden.