Restaurant Edwart in De Haan
  • Home
  • Over ons
  • Menu
  • Menukaart
  • TAKE AWAY
  • Reserveren en cadeaubon
  • Onze wijnkaart
  • Nieuws
  • Contact
  • Foto's

Menukaart

Voorgerechten

Rijkelijke vissoep met rouille en toast                                    14,00 €
Wilde scampi - zoetzuur - KOKOS                                                  17.00 €
Huisbereide kroketjes van garnalen                                         17.00 €
gelakte spareribs op lage temp. gegaard                                 17.00 €
Gravlax - dille - zure room                                                            17,00 €

​

Hoofdgerechten

Visgerechten

rijkele verse Bouillabaisse van de chef                                     30.00 €
filet van koolvis - peterseliekorst- mosterd                          28.00 €
vers vispannetje in de oven bereid                                                29.00 €
Vissuggesties volgens marktaanbod 


 

Vleesgerechten

Filet mignon - verse frietjes - slaatje                                           28,50 €
pepersaus - béarnaise - champignonsaus
Filet Limousin "truffelsaus"- ganzelever*                                  32.00 € / 37,00 €*
kalfsblanquette op klassieke wijze                                              27,00 €
Boeuf bourgignon                                                                                  26.00 €
Vleessuggesties volgens marktaanbod




                                                  ********************************

3- gangen marktmenu                                                                                          46,,00€

Suggesties

Carte Blanche vis / vlees                                                                                      29,00€

Carte Blanche voorgerecht + hoofdgerecht                                           42,00€


Diverse suggesties volgens marktaanbod

​
                                                         

Uitgebreide drankenkaart 
oa Wijnen vanaf 24€ per fles tem 45€ per fles, cava 7€glas / 32€fles , frisdranken 3€-5,5€, bieren 3,4€-6€

Chef Bernard Patrouille staat nog altijd zelf (en alleen) achter zijn fornuis.
Dus bij drukte doen wij een beroep op Uw geduld. Het loont de moeite.....
U wordt hiervoor beloond met een hapje vooraf.

Omdat wij alles vers bereiden, vragen wij u uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per tafel



Vanaf 8 personen vragen wij u te opteren voor de menu zodat wij u een optimale kwaliteit en service kunnen bieden. 




Powered by Create your own unique website with customizable templates.